Per 1 januari 2022 bieden wij de volgende abonnementen aan:

Basis abonnement (vanaf 1 jan. 2022)

Iedere maandelijkse box reflecteert een nieuw verrassend thema en bevat tenminste twee speeltjes, twee snacks en één kauwproduct, afgestemd op jouw hond. Optioneel kun je in elke Snuffelbox een extra speeltje toe laten voegen.

Betaling & levering

Wij schrijven de kosten voor dit abonnement maandelijks af tussen de 1e en de 3e van maand. De levering is maandelijks tussen 7e en 21e van de maand.

Kosten

Dit abonnement is verkrijgbaar vanaf € 20,00 per box. Betaling geschied per box. Je hoeft dus geen groot bedrag vooruit te betalen.

Heb je al een abonnement? Dan kun je jouw huidige abonnement via deze link omzetten naar het basis abonnement.

Special abonnement

Het special abonnement was een tweemaandelijks abonnement (6 boxen per jaar), maar per 1 januari 2022 een driemaandelijks abonnement (4 boxen per jaar).

Jouw hond ontvangt op feestelijke momenten een super luxe - op maat gemaakte - box vol met de beste hondenproducten uit heel Europa.

🚚 Levering

Wanneer je inschrijft voor het abonnement ontvang je de eerste Welkomstbox binnen twee werkdagen. Daarna ontvang je de volgende boxen:

💕 'Be my Valentine' Box: 1 - 11 feb.
🌴 Vakantiebox: 7 - 18 jun.
🦊 Dierendag: 12 - 23 sep.
🎄 'Merry Christmas' box: 5 - 9 dec.

Een visualisatie van de betalingen en de zendingen van het special abonnement:

Ontvang de Welkomstbox t.w.v. € 24,95 voor € 9,99

Profiteer van de huidige aanbieding en geef jouw hond wat hij of zij wil. 😄🎂 Verjaardag abonnement

Heb je bij het aanmelden van jouw abonnement ook voor de Verjaardagsbox gekozen? De betaling van de Verjaardagsbox volgt in de 15 tot 20 dagen voorafgaand aan de verjaardag van jouw hond. De levering zal ongeveer 5 tot 10 dagen voordat jouw hond jarig is plaatsvinden.

Is uw hond binnen nu en 23 dagen jarig? Schrijf je in voor het abonnement mét de Verjaardagsbox. Nu ontvang je - evenals de Welkomstbox (wellicht via een aparte zending) - de Verjaardagsbox binnen twee werkdagen, zodat je zeker weet dat deze op tijd aankomt. 👍

Alle abonnementen kun je eenvoudig pauzeren of stopzetten via jouw account.

Verzendkosten
Wij rekenen € 3,95 verzendkosten binnen Nederland en € 4,95 voor verzending naar België. Vanaf een bestelwaarde van € 50,- rekenen wij géén verzendkosten.

Heb je het antwoord gevonden?