Ook dit jaar hebben wij weer leuke Black Friday / Cyber Monday deals. 🛍️ Alle deals zijn geldig tot a.s. maandagavond 🕛 23:59 uur.

Net zoals de meeste honden zijn ook wij ongeduldig. Daarom nu al onze deals, zodat je kunt gaan snuffelen. Wil je jouw hond dit weekend al verwennen? Let dan op de levertijd, want niet alle producten zijn direct leverbaar.

1. Snuffel's Super Premium hondenvoer

Vanaf december is onze eigen hondenvoer lijn verkrijgbaar. Volledig tarwevrij, een hoog vleesgehalte en uitsluitend de allerbeste ingrediënten voor jouw hond.

Leverbaar vanaf 14 december | Gratis verzending.

2. Word abonnee en ontvang de Kerstbox

Meld jouw hond aan vóór a.s. maandag 23:59 uur. Selecteer een extra speeltje en ontvang een gratis extra speeltje in jouw kerstbox.

Het ultieme kerstcadeau voor jouw hond onder de kerstboom. Héérlijke kerstsnacks, speeltjes die passen bij Kerst en allerlei andere producten die passen bij het seizoen.

Coupon automatisch toegepast | Gratis verzending

3. Luxe rieten cadeaumand (UITVERKOCHT)

Verwen jouw hond met deze super luxe cadeaumand. Prachtig voor onder de kerstboom. Bestel direct want de voorraad is zéér beperkt.

Deze mand bevat gezonde snacks, speeltjes, accessoires en is na het uitpakken bruikbaar als prachtige accessoire voor in huis.

Direct leverbaar | Gratis verzending

4. Kerstbundel DIY E-books

Wil jij het thuis gezellig maken met jouw hond en jezelf niet vervelen in de maand december? Dan mag je deze e-book bundel niet missen:

🍪 Het honden kerstsnacks receptenboek

✂️ Kerst doe-het-zelf-gids voor hondenmoeders

📸 Kerstfoto's maken met je hond

Digitaal product | Direct in je mailbox

5. Stervormige honden kersttaart

Met deze kersttaart van The Barking Bakery haal je een ware kersttraktatie in huis. Leuk voor onder de kerstboom en om te geven tijdens het familie kerstdiner!

De binnenkant van de cake bestaat uit een luchtige sponscake met daarop een lekkere yoghurt-glazuurlaag en daaromheen knapperige hondenkoekjes. Met de meegeleverde icing tube kan je een leuke boodschap op de cake schijven.

Versgebakken taart | Direct leverbaar

Heb je het antwoord gevonden?