Pauseren

Bij het basis (maand)abonnement kun je per abonnementsperiode eenmaal pauzeren voor maximaal 3 boxen. Als je voor 6 boxen committeert, en je pauzeert ná de 2e box voor 3 boxen, dan ontvang je - ná jouw pauze - nog 4 boxen.

Stopzetten

Indien je geen 6-maanden of 12-maanden abonnement hebt kun je altijd per direct stopzetten. Heb je wél een 6-maanden of 12-maanden abonnement? Dan kun je de automatische verlenging stopzetten, maar dien je de huidige periode af te maken.

Klik op onderstaande knop en log in op jouw Snuffelbox klantaccount. Daar kun je vervolgens jouw abonnement stopzetten (of pauzeren).

Lukt het niet om in te loggen omdat het systeem geen account herkend? Laat het ons weten dan helpen wij je graag verder! 😄

Heb je het antwoord gevonden?